24
11/2009
0

blög statisztika

A blog.hu saját statisztikája szerint átlagban kb. 100 an töltitek le az oldalt naponta, ha ennek lehet hinni, akkor ez szerintem elég jó arány és a mi kis szelid lelkünk is repes az örömtől. Hogy divatos kifejezéssel éljek: maxi respekt ezeknek az arcoknak!  Szóval, ha ennyiek nézitek az oldalt, akkor még teljesebb lenne a gyönyör, ha néha írnátok valami kritikát, véleményt, ötletet, fikázást, kommentet akármit, hogy kapjunk egy kis visszajelzést, hogy nem csak egymásnak irogatunk itt ezen az oldalon. (Néhányan írtak nekem gonoszpészen, köszi nekik!).

Amúgy meg nyugodtan bárki írhat, aki esetleg meg akarja osztani a véleményét másokkal bizonyos dolgokról, vagy járt egy igazán jó koncerten, hallott egy fasza lemezt, olvasott egy jó fanzinet, esetleg csinált egy interjút egy zenekarral csak úgy kedvtelésből stb. Elkülditek nekünk, mi meg kitesszük. (természetesen, ha nem ütközik a mi értékrendünkkel, ennyi moderáló jogunk azért lehet...)

Továbbra is érdemes figyelemmel kísérni az oldalt, ugyanis jónéhány interjú ki van küldve, ezek megjelenése a zenekaroktól függ (ők meg nem sietik el ugye...:). A következők várhatóak a közeljövőben: Victims, Sickness, Mördare, Hematoma, Rivers Run Dry, Skarpretter, Dödsdömd, PFA, Plan Beer,For My Friends ... Lesz még brnoi színtér riport, *zs úrtól a szokásos napi videó anyag, meg egy csomó spontán cucc, ami csak úgy jön. Még egyszer köszi, hogy olvastok, maradjon meg eme jó szokásotok!

Grund-core, Distomi, Turáncucu_____e-mail: agyampokla@c2.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr461549054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.