03
01/2011
0

DEATH DEALERS - Files of Atrocity

Egy újabb project banda, mondhatnánk, hogy kellenek ezek, mint szar a zsebbe, de nem a Death Dealers esetében. EXTREME NOISE TERROR,ANTICIMEX, RAW NOISE nem rossz ajánlólevél mit ne mondjak, így már eleve lehetett is következtetni a hangzásvilágra, amit igencsak eltaláltak a faszik. Gyors, brutális, extrém nyers crust bődület ez, érezve a háttérbandák stílusjegyeit (főként ugye az ENT, mivel Vane bácsi énekel és Chino baszatja a gitárt), de találhatóak rajta lassabb döngölősebb dalok is. Az egésza album át van itatva a '80-as évek angol (esetleg svéd) crusty és squat világának érzésével, mondhatni vissza a gyökerekhez... Ez a lemez simán megjelenhetett, volna mondjuk 25 évvel korábban is és ez baromi jó! (nyilván a nevük sem véletlenül egy Discharge dalból származik)

A szövegek is jó kis témákat boncolgatnak (meg hozzák persze a kötelezőt: Global Control, Countries in Flames, As the Machine Gun Rivers Flow - igen ez ugyanaz, amit már ismerhetünk a Genocide SS-től is).

Crust lájkolóknak kibaszottul kötelező anyag ez a 12 trekkes LP.

A tagok:

Dean Jones - Vocals (ENT/Raw Noise)
Phil Vane - Vocals (ENT)
Chino - Guitar (ENT/Raw Noise)
Rocki (not pictured) - Bass (ex-Raw Noise)
Charlie Claeson - Drums (ex-Anti Cimex)
Barney - Percussion (Raw Noise)
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr92556683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.