26
07/2012
0

Punk is Dead by CRASS

Az anarcho punk atyjaként emlegetett Crass most jól alátett annak a mozgalomnak, aminek maga is aktív részese volt anno. Megbizonyosodhattunk róla, hogy mára már ők is csak egy hakni banda maradtak, a régen megírt szövegek számukra már teljesen érvényüket vesztették, igaz mindössze egy eredeti tag maradt mára a bandában. Hallgasd őket lemezen, tanulj tőlük, de ha élőben hallod ne hidd el!

A sztori röviden annyi, hogy a Crass, vagy a kiadójuk (igazából tökmindegy, mert nem tettek ellene semmi) rádöbbent, hogy ők mégsem szeretnék, ha a gonosz punkok világszerte, holmi filemegosztó rendszerek segítségével ingyen és bérmentve hozzájuthatnak az ő (közel 30 éves) lemezeikhez, így egy kapitalista jogvédő oldal segítségével töröltették magukat a filemegosztókról. Már ez alapján is kinyílhat a bicska a zsebünkben, azonban ennél tovább menve törölték az anarcho-punk.net, valamint a pirate-punk.net oldal teljes zenei adatbázisát, amely több mint 3000 anarcho punk albumot jelent és így megfosztva emberek ezreit attól, hogy új zenekarokat, gondolatok, zenéket, üzenetet ismerjenek meg. 

Részletesen itt olvashattok az esetről:

http://www.anarcho-punk.net/viewtopic.php?f=6&t=8983

Így harap a farkába az a bizonyos kígyó, ami a logójukban is látható, 

KÖSZÖNJÜK CRASS, hogy az égbe köptél és alá álltál...

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr114679250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.