19
09/2012
0

Koncert ajánló a MASSZÍV szó jegyében

Október 22-én egy elég masszív hallójárat-gyilkos estének néz elé a buapesti Roham Bár. AZ újjáélesztett budapesti powerviolence csapat, a Karak csap a húrok közé jófajta Spazz-ihlette muzsikájukkal, pár hete jelentették meg legújabb split lemezüket:http://karak.bandcamp.com. A noisegrind egyetlen honi képviselője a Chappa'ai fogja legyalulni az agysejteket egy velős szettel. Egy új banda is bemutatkozik az estén az Eternal Evacation, a tagok nem ma kezdték a zajongást, hiszen olyan csapatokban játszottak, mint a Din-Addict, Human Error, Jack, Insistence, Devon, a muzsika oldschool grindcore, punk, hardcore, death metal legjobb pillanataiból táplálkozik. 
A Jack turnéjának 4ik állomása lesz ez a pesti koncert, grindcore/hardcorepunk fanoknak kötelező banda igyekszik ledarálni az arcokról a bőrt, hamarosan érkezik az új nagylemez ami már keverés alatt van. Egy ős death metal vonulat a budapesti Unholy Blasphemies aktivizálta magát újra, ez a koncert lesz a visszatérő bulijuk, Witchcraft, Limb for a limb és ex-Blood Rainbow tagok alkotják a formációt.
 
Egy elég masszív felhozatal vár minden érdeklődőt.
 
helyszín: Budapest - Roham Bár
 
kezdés: 21.00
 
támogatás: 800 Ft
 
1022web.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr854698672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.