05
03/2013
0

Extrémkedés a Trafikban

A tavasz egyik leghúzósabb underground bulija lesz 2013. április 6-án a pesti Trafik Klubban! Két crustcore banda ékezik hozzánk Brazíliából, akik európai turnéjuk keretén belül egy magyar állomást is beiktattak a koncertek közé. A Subterror és a Defy iszonyat durva megszólalású crustcore-t tolnak, amely masszívan földbe döngöli az embert. Az egy magyar taggal is büszkélkedő cseh Bombatölcsér most látogat először hazánkba, egy gyönyörű cseh leányzó az énekes, aki nem túl nőies hangokat ad ki magából, amikor reszeli a banda a jellegzetes fastcrust muzsikát. Nemrég jelent meg első kislemezük 7" bakeliten.
Hazai részről itt mutatkozik be a pesti illetőségű Nucleanus zenekar, akik grindcore-t kevernek csipetnyi extrém metallal. Az est folyamán fellép az igazi régi arcokból (ex-Jack, Human error, Din-Addict, Insistence, Devon) álló death/grind banda a pesti Internal Excavation. Zenéjük az igazi Terrorizer-féle masszív grindcore, de a punk/hardcore fíling ott van rendesen a dalokban. Győrből/Pestről érkezik hazánk egyetlen full d-beat bandája a Do You Think I Care?, akik számtalan koncerten bizonyították, h ezt a stílust bizony ők nyomják itthon a legjobban. Az est negyedik magyar fellépője a grindpunk/hardcore slítusban mozgó Jack. Új lemezük a napokban jelenik meg az amerikai Give Praise Recordsnál és ez a buli lesz egyben az Inhumanus című anyag lemezbemutató koncertje is.



Kezdés 21:00-kor, a zenekari támogatás pedig 1000 Ft

netes cuccok a bandákhoz:
http://bandzone.cz/bombatolcser
https://www.facebook.com/Subterror
https://www.facebook.com/pages/Defy/185920471444840
https://www.facebook.com/jackgrindpunk?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/pages/Do-You-Think-I-Care/133088876798137?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/pages/NucleAnus/138547572875920?ref=ts&fref=ts

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr265109893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.