29
10/2013
0

rakéta presszó underground

raketa1102full_1_1383059254.jpg_521x737

…bár a legelső ajánlónak zseniális HataPunk-nak lett a koncert keresztelve, azonban történt 1-2 változás azóta, így csak ÖtaPunk lesz, de nézzük is, mi lesz november 2-án (szombaton) ajkán, a rakéta presszóban:

fellép az egykori, méltán híres – és megjegyzendő, hogy annak idején ajkán először koncertező – egykoron tapolcai PlaneBeer tagjaiból át-, és újjá alakult, újragondolt, post-hardcorepunk ZEN-FA, a sokat megtapasztalt srácokból álló, de side-poject-ként működő szombathelyi, hardcore-ban utazó WROOONG!

A királynék városából szinte már hazajár a POSITIVE MIND, akik immáron már női frontemberrel prezentálják az atmoszférikus és kissé nyomasztó hardcore-jukat, majd a D-ütem szerethetőségéről egyben nyersességéről a budapesti DISKOBRA fog meggyőzni bennünket.

Az est záró zenekara a vasi – és egyben egyik magyarorsztági – old-school hardcore legenda LIBERAL YOUTH lesz, akiket több, mint egy évtizede nem láthatta helyben a közönség, így ennek ismeretében a koncert hiánypótló és időszerű!

Kezdés a sok zenekarra való tekintettel úgy 18:30 körül, az adományoddal meg a zenekarok útiköltségét támogatod! Érkezz időben, nézz meg mindenkit és érezd jól magadat!

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr385605001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.