02
05/2010
3

Instinct of Survival Budapesten 2010. május 3.

Dolgoznak a Fuck Your Pride-os faszik erősen, majd' minden héten van bulijuk, ami a magunkfajta sötétlelkületűeknek igencsak jót jelent! A holnapi balhéjuk alkalmával ellátogat hozzánk a német komor d-beat metalt (felőlem lehet stenchcore is) játszó Instinct of Survival. Melléjük supportnak magyar részről: Human Error, Karak, Nyűg és Savó.

Bocs a kései beharangozóért...

Ja, és a flájer:

Címkék: fyps

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr701969070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neverlivetosee · http://klur.blog.hu 2010.05.03. 10:47:57

Kurva jól dolgoznak, hogy rászerveznek egy másik bulira.

Grund-core 2010.05.03. 15:53:52

@neverlivetosee:
gabikám, számomra is teljesen érthetetlen, mi alapból úgy tudtuk, hogy ez egy buli lesz, de múlt héten szembesültünk vele...
csakis az összetartás.. remek :(

neverlivetosee · http://klur.blog.hu 2010.05.07. 13:14:18

@Grund-core: Jó hát végül is a végeredmény nem lett para, csak én pl mind a két bulit megnéztem volna szívesen (még voltunk így egy páran), és mondjuk pont hogy nekünk, akik formálják ezt az egész színtérnek csúfolt valamit, nekünk kéne ezt valahogy úgy csinálni, hogy úgy haladjon a dolog, hogy ne egymást gáncsoljuk ki. De mindegy, előfordul az ilyen, bízok benne, hogy nem lesz belőle rendszer. Meg alapvetően örülök nagyon a Fuck Your Pride-ék lelkesedésének, csak majd legközelebb jobban nézzenek előtte körbe, hogy mi merre stb :-)