23
04/2011
0

Go Filth Go!

 Most jöjjön egy interjú a Besthövenes Fofao-tól a görög d-beat zaj huszárokkal a Go Filth Go!-val! Eredetileg itt olvashatjátok: vxpxzine.blogspot.com

 

Kezdjük egy rövid banda történettel, mikor alakultatok, mi motivált titeket az alakuláskor?

 A zenekart két jó barát, Maou és Dimitris alapította, 2008 telén. Mindketten egy nyers d-beat punk zenekar akartak összehozni. Elkezdtek próbálni és csináltak néhány dalt. Egy idő után úgy döntöttek, hogy ez egy komplett zenekar kellene összerakni, ekkor csatlakozott hozzájuk, két közeli barát Thanos, és Mike (más néven Sam) így már volt ének és a basszus is. És ennyi volt. Írtunk egy csomó dalt, amelyek rögzítettük 2009 novemberében, csináltunk két splitet és egy kazit.

 

A tagok játszottak más bandákban előtte? Vannak projektjeitek?

Igen, vannak. Dimitris, Mike és Thanos (4-ből 3 GFG tag) együtt játszanak, egy old school black metal bandában a nevük Black Trinity. Maou és Dimitris együtt nyomja Melanocetus Murrayi noisecore cuccot. A közelmúltban kezdtek bele egy haverjukkal az Active Stenosis gore/grind projectbe is. Maou emellett dobol egy ultra gyors hardcore zenekarban a neve Phineas Gage. Ezenkívül szokott énekelni a crust / grind Terrorismo Musical-ban. Michael gitározik a Dyspnea nevű crustcore zenekarban. Egyelőre ennyi, de talán új projektek is születhetnek a jövőben. Mi ilyen projekt barátok vagyunk!

 

Mit akar jelenteni a nevetek, miért pont ezt a nevet választottátok?

Először is ez egy Gore Beyond Necropsy lemez címe, szeretjük ezeket köcsögöket (különösen Maou)!!! Egyedi, fasza a hangzása, és különbözik a legtöbb banda névtől. Olyanok vagyunk mint a nevünk, mocskos, nyers, zajos d-beat punk!

 

Mik a legnagyobb hatásaitok? Disclose, stb...

Igen, a legnagyobb hatásunk a Disclose, de csipjük még a: D- Clone, Scatter Brains,Contrast Attitude, Electric Funeral-t és természetesen a klasszikus bandákat: Discharge, Mob 47, Besthöven, Meg persze bármilyen zajos, igazi punk zenekart!

 

Ki írja a szövegeket? Milyen témáitok vannak?

Thanos az énekes írja a legtöbb dalszöveget. De mi is egyetértünk vele, meg amiket ír. Dalaink olyan dolgokról szólnak mint az állami erőszak, az elnyomás, az új kori rabszolgaság, a környezeti problémák, a rasszizmus és így tovább. Olyasmikről amit szeretünk vagy utálunk, de van néhány személyes is, a punkról és efféle dolgokról.

 

Mi a dalszöveg az „Kawakami's Nightmare” dalnak?

Ez arról a világról szól ahol nincsenek igazi punkok és nincs alkohol. Ha-ha...persze ez nem igaz, ezzel a kis viccel tisztelgünk Kawakami előtt!

 

A kazettátok volt az első kiadványotok? Hány példányban jött ki? Visszajelzések?

Igen a „No espace from noise distruction” kazi volt az első kiadványunk. Ez egy profi kazi 500 darab készült belőle, és elég jól megy, a legtöbb már el is kelt. Ha bárkit érdekel az lépjen kapcsolatba velünk, és kap egy példányt. Ezt két split 7 "követte. Lehet kapni ezeket a cuccokat különböző distrókban. Most készül egy 4 way split 7” Victims címmel, amin rajtunk kívül még a Filth Militia, Electric Funeral, Exithippies szerepel ez Dániában fog megjelenni a Detonate Recordsnál. Meg szerepelünk egy benefit 12" LP-n, amin 10 görög punk zenekar lesz, és a görög politikai foglyoknak megy a bevétel.

 

Hamarosan megjelenik a közös splitünk. Mi erről a véleményetek?

Igazán izgatottak vagyunk, ez egy nagy dolog, ez az első splitünk. A Besthöven egy elkötelezett és régóta létező banda, szóval nagyon örülünk ennek a közös lemeznek. Gyorsan ki akarjuk hozni és terjeszteni, megosztani az emberekkel a zajt! Enjoy d-beat and noise!!!


Milyen a színtér nálatok? Zenekarok, labelek, zinek? Van crust szintér?

A görög színtér fasza vannak király punk, hardcore, crust, grindcore, d-beat bandák és néhány jó zine keress rájuk. Vannak közösségek, szerveznek punk koncerteket, meg ilyesmiket. A legtöbb barátunk játszik valamilyen zenekarban, és a legtöbbjük jó is. Ez egy nagyszerű dolog.

 

Ti egy discore zenekar vagytok? Mit gondoltok erről a témáról?

Imádjuk a d-beatet. Szeretünk minden ezzel kapcsolatban. Szeretnénk látni olyan zenekarok, akik, szenvedéllyel és odaadással játszanak d-beatet. Nem számít, ha nagyon sok van már addig, amíg a bandák igazak és szeretik amit csinálnak. Egy barátom mondta: Keep that d-beat rolling! Fuck the hype!

 

Top 10 Disclose dal?

Lássuk... tragedy / nightmare or reality / armed for killing / surrender / once the war started / mass death & destruction / fear of the nuclear age / just another warsystem / children not knowing peace / future extinction

 

Még valamit a végére...

Fofao, köszönöm szépen az interjú, valamint az érdeklődést és a splitet. Köszönjük mindenkinek, hogy megvette a cuccainkat, és eljöttek a koncertekre. Cheers 'n' beers to all! Lépjetek kapcsolatba velünk:

 

gofilthgo(a)live.com

PO Box 50616

54013 Thessaloniki

Greece

 

gofilthgo.blogspot.com

www.myspace.com/gofilthgo

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr372850354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.