22
10/2010
0

Megjelenések a nagyvilágból

Néhány aktuális megjelenés:

Először is a számomra legszivetmelengetőbb az angol MEINHOF - "8 Drops Of Blood" LP/CD je. Digipack-ban is megrendelhető bónusz trekkekkel ellátva, kőkemény hangzás, dé-taktus, csaj ének, anarcho szövegek, azthiszem erre nagy szükséged van barátom! Megrendelhető közvetlen a zenekartól, illetve a labelektől.

http://www.myspace.com/dhcmeinhof

 

Az amcsi DEATHRAID is összegyúrta végre a második nagylemezére való gyűlöletbombáit, melyek teljes hangerőn garantáltan tönkrebasszák a fülhallgatódat. Remélem vágod, hogy milyen faszik alkotják ezt a bandát, esetleg mondanak valamit ezek a nevek?: DISRUPT,STATE OF FEAR,CONSUME,DECREPIT. Az LP az igencsak vidám "ALL Life Ends" címet kapta és döngöli is belénk folyamatosan a sötét raw crust-ot. Vegyétek, vigyétek, egyétek:

http://www.myspace.com/429073064

 

Folytassuk a sort az angol EXTINCTION Of MANKIND és a japán DISGUST split mini LP-jével. Nagyon finom anyag, mindkét banda a szennyes crust zajban utazik és 3-3 dalocskával járulnak hozzá a garantált kikapcsolódáshoz az őszi borongós napokra.

http://www.myspace.com/extinctionofmankind

http://www.myspace.com/disgustmask

View All Photos | Split 12 LP The Last Line Of Resistance Front Cover Art by Jeremy Hush Clarke | PYROKLASTÉs végül a WARTORN/PYROKLAST split LP-t említeném. Mindkét csapat wisconsini illetőségű (na ez aztán fontos info gondolom...), a Wartorn inkább erőteljesebb sötétebb crustot nyomat, a Pyroklast inkább a thrash irányból közelít, de kibaszott erőteljesen odavágnak ők is. A szövegek sem ragadnak le a "fuckusa" dobálózásnál, szóval érdemes pápr percet rászánni mindkét bandára (pláne, hogy a Pyroklast ilyen bandákkal nyomja együtt, mint az OI Polloi, From Ashes Rise, Warcollapse, Hellshock...). Szerezzed megfele!

http://www.myspace.com/wartornwisconsin

http://www.myspace.com/pyroklastpunx/

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr402390465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.