22
11/2009
0

Szerk.

 

Elsődleges célunk ezzel a bloggal, hogy népszerűsítsük a punkrock színtér egy olyan szegmensét, ami számunkra a legkedvesebb, és ami nem igazán ismert az undergroundban sem. A mi szívünket a crustpunk és a punkhardcore dobogtatja meg igazán és e műfajok különböző torzói.

Nem csak zenei webzine ez, hiszen valljuk, hogy a „punk politika nélkül, csak pop”, úgy hogy lesznek itt saját és átvett írások a: munkásosztály, anarchizmus, bojkott, tudatos fogyasztás, témakörében is.


Van néhány számunkra kedves, érdekes banda, akikre nagyobb figyelmet fordítunk. Támogatjuk őket, koncert szervezéssel, lemez felvétellel – kiadással, terjesztéssel. Rólunk rendszeresen olvashattok, informálódhattok.


 

Agyampokla Crew

 × TuranCucu × Distomi × Grund-core ×

 

 

Címkék: szerk

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr161542916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.