21
01/2010
0

Kisalföldi crusty infók Totótól

Totót kértem meg, hogy írjon néhány infót/tervet a zenekarai házatájáról. Nem fog unatkozni a faszi 2010-ben sem az már egyszer biztos.

A Freedom is Lie, valószínűleg nem sokára kiad egy közös splitet, a Svéd Schizofrehn fanzine-os Micke néhai bandájával a Diskenttel. Megjelenik majd a skandinávoknál, a jenkiknél, és persze nálunk is, a Schizodistro, az amcsi Brown Bag Propaganda és az Agyampokla segítségével.

A Gyalázatról annyit, hogy Dénes kilép. Mi folytatjuk, eddig még csak ötletelés szinten úgy néz ki, hogy a Pedró (E-330) lesz az új énekes. Legalábbis lelkes és mi is szeretnénk. Próba ugyan még nem volt vele.
Freedommal most megyünk stúdióba, reméljük jó böszme lesz a cucc!
World In Turmoillal most nincs semmi.. Sok a dolog, nem igen van rá idő. De nyárig mindenképpen szeretnék egy fasza demót, fasza hangzással, amit a frissiben épített home stúdiómban fogok felvenni.
Van egy új zenekar. Do you think I care? a neve. Böszme kőcrust ala Illdad, ENT. Én nyomom benne az éneket, Norbi dobol, Iván gitározik, Dani basszerozik. Március elején lesz egy 8-9 számos demo, köztük egy Skitsystem dallal. Debütáló bulink pedig március 27.-én Győrben lesz az Idiots Parade, Human Error, Gyalázat társaságában.

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr251689596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.