23
04/2010
0

Human Error News

Az első és legfontosabb hír, hogy új tagja van a bandának Kobra (Kobera Gábor, ex-Hátsó Szándék, ex-Something Against You, Ninpulators) személyében! A hétvégén volt az első közös bulink Szlovákiában, ami igen jól sikerült!
Aztán a Black Hole Of Calcuttaval közös kislemez után újabb Human Error split kislemez jelent meg, ezúttal a norvég Livstiddel! Öt új és egy régebbi Error szám hallható az egyik oldalon, a másik oldalon pedig 5 új dal a norvégoktól. Köszönjük az előző splittel kapcsolatban a komoly érdeklődést és a megrendeléseket, ez az anyag is korlátozott példányszámban jelent meg (440 db összesen) ezért már most elő lehet jegyezni, kb. két hét múlva kapjuk meg a részünket! Az ára 1000 Ft + postaköltség. A következő split kislemez a szlovák Mizarral fog kijönni valamikor a nyáron, de jó hír azoknak, akiket nem izgatnak a bakelitek, hogy a mexikói EBM records egy CD-n összegyűjtve ki fogja adni az összes olyan számunkat, ami a kislemezeken szerepel!
Hamarosan új pólónk is lesz és május közepén egy újabb turnéra indulunk, ezúttal Törökország, Görögország és a Balkán felé...
7" előjegyzés, egyéb info itt: disbeatrawpunk@freemail.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr271944692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.