26
07/2010
1

... egy diy koncertajánló

 

Az igazat megvallva kicsinyke stábunk ugyan nem éli ezen „stílusokat”, azonban 100% diy a munka, így egy igazán minimál postot megérdemel ez a koncert itt a blogon.  
 
2010. július 31-én (szombaton) Budapestre látogat a portugál Adorno és az amerikai Eric Ayotte.
Az Adorno-s srácok ügyesen ötvözik a stílusokat, így nehéz őket bekategorizálni, és még korábban inkább az energikusabb témák domináltak zenéjükben, mára inkább a dallamosságé lett a főszerep. Az biztos, hogy aki szereti az emo/indie/punk/screamo/post-hardcore címkékkel ellátott zenéket és az At The Drive-In-t, annak az első sorban a helye.
Amerikában egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek DIY körökben a folk punk zenekarok, így aki otthon van a témában biztos hallott már Eric Ayotte-ról, aki többek közt a Halo Fauna frontembere, de megfordult már a pop-punk Air Raid Barcelona-ban is. Most saját dalaival koncertezik és népszerűsíti új albumát, a Wavering-et. A két fellépőnek mellesleg a turnéra jelent meg a közös split kiadványuk. Magyar részről az estet a Fugazi-imádó szörfbanda, a Fuseism és az újsulis hardcore-t élő Libido Wins nyitja.
 

Belépő 1000 Ft, a helyszín pedig a Fényes Adolf utcai próbatermek egyike. (Megközelíthetőség: Tímár utcai megállója a 86 és 206-os busznak, és a Perc-Tímár utca között található.)
 
http://www.myspace.com/adornno
http://www.myspace.com/killerbunnyhop
http://www.fuseism.blogspot.com
http://www.myspace.com/libidowins
 
A letöltés szabadság:

Adorno
http://mutecall.blogspot.com/2010/07/adorno.html
Eric Ayotte

 

http://mutecall.blogspot.com/2010/07/eric-ayotte.html

Címkék: diy

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr932176565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neverlivetosee · http://klur.blog.hu 2010.08.02. 12:08:14

Itthon egy punkhardcore koncert amúgy milyen lehet, ha nem diy?