11
08/2010
0

Step On It, Mind Your Step, Almax

 

Almax / Mistkäfer split LP

 

Ez a két spanyol banda teljesen eltérő stílusban nyomja a punkhc-t, de mindkettő elcseszettül fasza és érdekes. Az Almax egy hispán all star csapat, a tagok olyan bandákban szórják még az ütemet, mint: Karnvapen Attack, Totalickers, Holocaust in your head. A nevek alapalján, embertelen crust, grind közeli pusztításra számítottam, de az Almax nem ilyen. Inkább egy gyors hardcore crustos riffekkel. Hangzásuk nagyon steril, furcsa egy ilyen bandának ez a fajta tisztaság, ez teszi különlegessé őket. Ezen a lemezen 9 dallal vannak jelen, de igazából ez 13 mert van némi kavarás. Egyes dalokat gyors egymásutánban tolják, így nem volt értelme szétszedni őket (gondolom). Opuszokra nem kell számítani azért így sem. http://www.myspace.com/almaxhardcoredisorder a zenekar letölthetővé tette ezt az split LP-t amit csak helyeselni tudok. A Mistkäfer egy csajbanda egyszerű és szögletes punk dalokkal, ami kiábrándító is lenn, ha az énekes nem lenne egy átvágottorkú fúria. Üvölti a szövegeket, általában nem is nagyon bajlódik a dallamokkal, meg egyéb szarságokkal. 1 ill. 1:30 perc körüliek a dalok, amit a trekk elején elkezdenek ezt viszik végig, tempót nem váltanak sűrűn. Némi refrén kis tukátuká és ez x10-el. Isten él juppijé! http://www.myspace.com/mistkafer

 

 Mind Your Step - 15 Songs Of The Frustration (2010)

 

Egyből lehúztam ezt a 15 részes frusztráció kupacot, amint megláttam a MYS myszpészén. Jelzőket, nem fogok írni, a manapság sokszor használt „thrash” kifejezés szerintem nem helyénvaló ennél a bandánál (sem), de ez is csak részletkérdés. Nevezhetjük aminek akarjuk, de ez csak nyers punkhardcore marad. Méghozzá egyenesen Magyarországról! Szerintem tervek vannak ezeknek a daloknak a „normális” kiadására, de konkrét kézzelfogható produktum még nincs. Szeretem az ilyen bandákat, jó hogy otthon is vannak olyan srácok akik szeretik a Betercore-t : )

http://www.myspace.com/mindyoursteppunk

 

Step On It – Thrash Baby

 

A csapat zenei részével nagyon ki vagyok békülve, de a többivel annyira nem. Én sem szeretem a túl komoly állandóan oltogatós bandákat, de a SOI már a másik véglet. Ilyen dalcímek, hogy: Hulk Hogan, Pink Pentagram, Barbarian Circlepit, hát nem tudom :) Minden esetre a zene az kivisz minden biztosítékot, kőkemény thrash grind hardcore 18 percen keresztül. Tömény mint az állat, ez a majd' 20 perc, de nem fárasztó, mert változatosak a témák. Ez a 2009-es lemez és a Crippled Fox split SOI-os fele is leszedhető ingyen a zenekartól.

http://www.myspace.com/steponitallschool

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr372214565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.