27
09/2010
0

Koncertajánló hétfő estére!

Ma este egy újabb dzsukhell buli vackolja be magát a próbatermekbe:
PANACEA. A lengyel, sötét-súlyos neocrust zenékben mozgó barátaink szerint hazájuk legjobb zenekara a stílusban. Újabb dalaikban egyre jobban érvényesülnek Cult of Luna, Neurosis, Fall of Efrafa hatások, emellett pedig megjelennek dalaikban a húzós punk - hardcore - d-beat elemek. Csatlakozott még két turnén lévő banda az estéhez, egyikük a New Jersey-i EAST OF THE WALL, akik a The Dillinger Escape Plan matematikáját és hangzásvilágát vegyítik a Coalesce darabosságával, ezekhez kapcsolva néhány éneklős betétet. Velük érkezik egy viszonylag fiatalabb csapat, a német RADARE, akiknek most jelent meg első anyaguk. Az Infinite Regress címre keresztelt lemezen négy súlyos dal található, tele instrumentális betétekkel. Az ő esetükben megemlíthetjük az Isis hatást, amihez társul némi Bohren & The Club Of Gore-t idéző doomjazz, fúvós hangszerekkel és egy csekély elektronikával megspékelve. A fellépők sorát a szárnyait bontogató WOLF SHAPED CLOUDS kezdi némi screamo őrülettel.
Hétfőre való tekintettel pontosan 20 órakor kezdünk és megint csak törekszünk arra, hogy a súlyos zároriffek 23 óráig elhangozzanak, ahogy az Al Burian esetében is történt. Az üres gyomorral érkezőket egy lelkes mobil-étkeztető csoport várja vegan szendvicsekkel, ezen kívül még lesznek disztrók használt és új lemezekkel, fénymásolt és nyomdai fanzinekkel / könyvekkel, hogy a diy feeling meglegyen. Belépő (mindenkinek) 1000 forint. Helyszín (mindenkinek) Fényes Adolf utca, azon belül is egy próbaterem.
Info: dzsukhellrekords[at]gmail[dot]com valamint az alábbi flyeren!

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr502326319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.