11
10/2010
0

DZSUKHELL infók

Egy kis promó a dzsukhelles cimbiknek:

Megjelent a dzsukhellrekords ötödik kiadványa! A split 7" egyik oldalán az a holland Sand Creek Massacre szerepel, mely jelenleg európa egyik legtöbbet turnézó dallamos d-beat hc/punkbandájaként azért stúdiózik is és meglep minket olyan ütős dalokkal,mint az ezen az anyagon szereplő mirrors of false reflection és a VI XII. Kicsit közelebbről, pontosabban Grazból származik a lemezen szereplő másik banda a Boredom. Nekik ez az első igazi anyaguk a tavaly megjelent Nömen est Ömen demo óta. Ők a kevésbé dallamos, súlyosabb oldala felől közelítik meg a d-beat hc-t, ugynakkor sokszor húzos rock és stooner témák is megjelennek a muzsikájukban. A We the Turd United és az in The Spotlight is remek szerzemény, remekbeszabott szövegekkel. A lemezeket dzsukhell bulikon és rivers run dry, illetve human error koncerteken a distrónkból veheted meg (1000huf), de meg is rendelheted a dzsukhellrekords@gmail.com címen.
További jó hír, hogy elindult a dzsukhellrekords blogja (http://dzsukhellrekords.blogspot.com) is distrolistával, kiadós dolgokkal és várhatóan egyéb érdekfeszítő tartalommal.

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr622362937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.