27
11/2010
0

...és eljő a december

A RIVERS RUN DRY legénysége egy rövid decemberi turnéra indul ismét teljes (5 fős) felállással és mindjárt az első állomáson kézhez kapják az osztrák barátaikkal (BOREDOM) közös split 12" lemezük példányait. Budapesten hazaérkezésük napjától (dec.20.) lesz elérhető. Személyes találkozás megoldható Budapesten, illetve a két ünnep között Szombathelyen, valamint koncerteken a december 23-i Fényes Adolf utcai próbatermes bulin, illetve a két ünnep közötti szombathelyi SCHC feszten dec.29-én. A lemez ára 1800 forint lesz.

 

A finn LIGHTHOUSE PROJECT harmadik alkalommal lesz látható Magyarországon, először 2006-ban játszottak Szombathelyen a LemonWater Booking jóvoltából, majd kb. 1 évvel később a szintén finn ENDSTAND zenekar társaságában turnéztak, akkor Budapesten, a Kulti nagyteremben lehetett őket megcsípni. Ezúttal újfent önálló turnén van a banda és ismét Budapesten fogják kenni a zord, sötétnek ígérkező telünk első szerdáján, december 1-jén. Nemrég megjelent, "Atonement" című lemezük telis tele van jégsapkákkal, farkasüvöltéssel, dermesztő északi széllel, szánhúzó viadallal, nagyon izgalmas az egész, elhihetitek. Skandináv sötétséggel áztatott zenéjükben úgy ötvözik a CONVERGE féle riffeket a 108 féle new-school témákkal és VERSE féle modern hardcore elemekkel, hogy csak na. na! Előttük eggyel ott lesz a RIVERS RUN DRY, akiknek mindjárt itt az új lemezük is, de azért ezen a kocerten még nem. Legelöl pedig a WASTED STRUGGLE, akiknek viszont már van idénről elrakott lemezük "Void" címmel. A buli az egyik éppen aktuális punk koncerteket (még) toleráló helyen lesz a Tűzoltó utca 22. szám alatt. A klub neve 4/4, korábban Jailhouse néven üzemelt. A koncert nem lesz ingyenes, mert azt találtuk ki, hogy a belépő legyen 800. WS kezd 8 után körül, de a bulinak mindenképpen vége 11-re. Lesznek velünk vegán szendvicsek, meg süti, esetleg még tea is, ha nagyon hideg lesz és ezzel a helyi pultnak nem ártunk.

 

 

http://www.lighthouseproject.net
http://www.myspace.com/riversrundrydbeat
http://www.myspace.com/wastedstruggle
http://dzsukhellrekords.blogspot.com
 

....Dec 23.-án, mindenki elmegy egy utolsót inni a kocsmába a haverokkal, a barátokkal a 3-4-5 napos családi összezáródás előtt egy utolsó gőzkiengedésre......csak ivás helyett gyertek el inkább egy koncertre, egy vegan büfébe, egy családias légkörbe, egy buliba, egy helyre ahol csak 250.-Ft a dobozos sör...s az est folyamán szolidaríts a Food Not Bombs a rászorulóknak ételt osztó közösségnek és a Kaszinó foglaltház Csoportosulásnak.
 
 
Az est folyamán fellépő zenekarok:

DANCE OR DIE!!! - ötletes fastcore-punk, sok üvöltéssel, 3 énekhaggal, kiváló gyors tempokkal és változatos ritmusokkal...
NEW DEAD PROJECT - róluk csak annyit, hogy a soron következő lemez magyar nyelvű lesz, amiből hallhattok néhány ízelítőt...
ICAROS - sok viszontagság után újra dübörgésben d-beat a neocrust sejtelmes fátyolában
RANDOM CHORDS - koszos és piszkos és favágó inges lüktető dirt rock 'n' roll
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr432476350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.