07
12/2010
0

...olvass!

 

Mickey barátunk ismét nem volt rest, nem tétlenkedett, elkészítette a SCHIZO fanzine-jának 6. számát, ezúttal a Svédországban évente megrendezésre kerülő „Punk-Illegal Festival”-ra és az ott fellépő, azaz fellépett zenekarokra fókuszálva. Al-Thawra / Zudas Krust / Kansalaistottelemattomouus (micsoda zseniális egy név :)) / Spotlicks / Jason Vomit / Power Is Poison / Cow Mag / Asta Kask / Eater / Up Your Records / Sangre / Burnt Cross rövidebb, hosszabb interjúk, zene és ’zine kritikák megérthető angolsággal immáron 52 oldalon. Töltsd le a linkről (http://schizofanzine.blogg.se), vagy kérd az Agyampokla distróból mondjuk egy sörért ;)

 

Ugyanez a lendületesség nem mindig mondható el Paayaa barátunkról, akinek már a kanyarban van fanzine-jének a 3. száma. Igen, igen, a DRUNK NACHT OSTEN-ről van szó, és egyelőre csak a cseh nyelvezetű verzióról. Amit fordítógép segítsége nélkül ki tudtam mazsolázni a kis hírcsokrából, az eléggé érdekesnek tűnik, reméljük valóban az is lesz. Az angol nyelvezetű verziót még nyár elejére tervezi, bár nem tette hozzá, hogy melyik nyárra gondolt :))) Amint az megszokható, csakis a kőkemény kelet-európai és balkáni színeket preferálja most is barátunk: lesz szó a szerb színről (Subwar Collective, Nakot, Dazd, Vox Populi), magyar és román hírek, feszt beszámolók (FreeFest, Balcanica-Core, Independent Voice), exclusive Doomsday grafikák, és az elmaradhatatlan válogatás cd is. Nagyon várjuk!

A cseh verzió elméletileg hétvégétől kapható: 60 kemény koronáért megkapod mind a 84 oldalt. Amennyiben nem preferálód a MrMurdochSpace birodalmat, úgy zaklasd Paayaát e-mail-ben: paayaa.ds[at]seznam[dot]cz

 

…és végül, de nem utolsó sorban hosszú hallgatás után feléledt hamvaiból a ONE CHORD WONDERS webzine. Gáborunk újult erővel – és immáron remélhetőleg rendszeresen – ossza meg velünk az információit az általa górcső alá vett zenekarokkal kapcsolatosan. Az újjáindulás első posztjaiban főleg a skandináv csapatokról ír visszatekintve a 2000-es évekre. Ne hagyd ki! http://one-chord-wonders.blogspot.com

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr852499756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.