13
12/2010
0

Közelgő bulik!

Aki eddig nem tudott volna róla, azért itt egy kis promó a mai budapesti Nitad koncertnek és végre házhoz jönnek a Freedom is Lieék, nehogymár el kelljen utazni értük egész a világvégéig, Győrbe... Ha már ott vagy a For my friendset is nézd meg!

Aztán pihenhettek egy kicsit, egész péntekig, amikor is muszáj lesz kimozdulni és elutazni Ajkára, ugyanis ott ünnepli 10 éves születésnapját az ISZONYAT, olyan remek zenekarok támogatásával, mint a két osztrák crusty GEPETTO KNALLPOT és a SCRAISTE, valamint magyar részről két veszprém megyei punk brigád, a szintén szülinapos PLAN BEER és a nem szülinapos TRAGÉDIA. A dátum tehát december 17. péntek, kezdés: 19:00, belépő 700 Ft. Ha azért nem jössz mert messze van, akkor nyugodtan baszd meg magad.

Másnap szombaton, aztán irány a balatonpart, bár sem fürdeni, sem korizni nem lehet, de kárpótoljon a tudat, hogy olyan bandákat láthatsz Siófokon, mint a THINKA AGAIN, MOTIVATION, PLAN BEER, WASTED STRUGGLE, TŰRÉSHATÁR, GARGA PITIC. A belépő megint csak 700 forint, a kezdés pedig 20:00.

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr942512767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.