02
01/2011
1

CHAT NOIR fanzine #2.

Chat Noir II.

Megjelent végre a Chat Noir fanzine 2-ik száma is, ismét tele érdekességekkel, infókkal, válaszokkal a szexizmus és a feminizmus terén. A második szám egy meglepően és megrázóan őszinte személyes történettel indít, majd megpróbálkozik eloszlatni néhány tévhitet a szexizmussal, valamint a vele társult erőszakkal kapcsolatban. Szó esik itt a szexuális, párkapcsolati erőszakon túl a családon belüli erőszakról is, mindezek mellett érdekes tényeket és adatokat is közöl velünk.

A ’zineben szerepel még egy rövid ismertető a XX. század eleji, radikalizmusáról is híres anarchistáról, Emma Goldmanről, valamint egy részlet is van tőle egyik írásából.

Végül egy Poison Girls szövegfordítást olvashatunk, az Abort the Systemét. Érdemes átolvasni.

Jó kis fanzine a Chat Noir, követi az első szám felépítését, tartalmilag is kitűnő, elgondolkodtató, hiánypótló. Talán sikerül megértetni végre, hogy punk ≠ zene. Várjuk a következő számot;)

Megrendelhető tökingyen a mi címünkön is, illetve: animal.in.a.cage@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr502554312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

budaa 2011.01.02. 21:51:11

tényleg jó lett! nem mindennapi olvasmány volt a buszon :-)