14
04/2011
0

RATOS DE PORAO, Bp. április 25.

Hazánkba látogatnak a brazil hardcorepunk muzsika királyai immár 3-ik alkalommal. Az 1982 óta létező zenekar számos nagylemezt és split kiadványt jelentetett meg.

Zenéjük a hardcore, punk, crustcore és a thrash keveréke, a szövegeket pedig többnyire protugál nyelven üvölti Gordo az arcunkba. A zenekar örömmel vette meghívásunkat hazánkba, így az áprilisi európai turnéjukba egy magyar állomás is helyet kapott. Garantáltan jókedvű és agresszív zenei élményekben gazdag húsvéti hétfőnk lesz.

 

Az előzenekarok közül is elég minőségi lesz a felhozatal:

Freedom Is A Lie egy viszonylag friss banda, melyben a tagok zenélnek még a Gyalázat zenekarban. Zenéjük crustcore muzsika erőteljes grind hatásokkal. Jelenleg hanganyaguk keverési fázisban van, mindenképpen érdemes lesz rájuk odafigyelni.

New Dead Project: egy budapesti formáció, dallamos hardcorpunk muzsika ex-Semmi Komoly és ex-Nesze tagokkal. Koncertjeiken a minőség és a tartalmas mondanivaló. Eddig 3 stúdiókiadványt és rengeteg koncertet tudhat magáénak a csapat.

Jack: 1996 óta létező brigád gyilkos punk/crust/grind ötvözete garantáltan táncba hívja a nagyérdeműt. 3 nagylemez és 3 split kiadvány, valamint rengeteg koncert és turné áll a banda mögött. Koncerten a tornádó erejével fog csapást mérni a Jack family az ártatlan közönségre.

Human Error: Dr. Slayer és brigádja garantáltan nem fog csalódást okozni a crustpunk arcoknak. A hazai crust number one csapat millió turnéval, koncerttel rendszeresen bizonyította, hogy ezt a műfajt is lehet profi minőségben előadni a színpadon. A számos kiadvány mellett hamarosan egy újabb split lemezzel jelentkeznek.

2011.04.25. hétfő, Budapest, Dürer Kert (kisterem)

zenekarok támogatása: 1500 Ft, kezdés: 20.30

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr472825746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.