27
06/2011
2

Szarságok

 

A hét elején befutott egy klassz kis csomag Görögországból, a Scull Crasher labeltől. Nem tudom miért van ez, de gyerekesen szeretem a hagyományos postán érkező csomagokat, főleg, ha jóféle agyaggal vannak megtöltve. Ebben az esetben a Go Filth Go! két kazija és egy Glöm Da! 7” érkezett. A GFG-vel volt itt egy inti nemrég, kőkemény Disclose klón banda. Az énekes „hangja” tisztára Kawakami. Szóval az ő anyaguk semmi különös mocskos zajos d-beat, ahogy az abba a bizonyos nagy könyvben meg van írva. A banda másik kazija egy élő spilt a szintén görög Chernobyl Attack-al. Ez sajnos 100%-ban élvezhetetlen. A gyűjteménybe jó, de hallgatni nem igazán lehet, nem is értem miért kellett ez a split? A CA elég primitiv punkos cuccot nyom. A Glöm Da! - I Skuggan Av Eran Stia lemez viszont nagy kedven mióta megvan. A külcsín nem egy nagy szám, rózsaszín borítón punk disznók pózolnak, elég béna. A belbecs viszont a Totalitar legjobb pillanatai idézi. Skandi hardcorepunk crust, érdemes őket figyelni, idén játszanak a Play Fast-on is, nem érdemtelenül. Ezen a 7”-en kívül van még pár anyaguk, kötelező beszerezni őket! Aztán van itt egy jó fej brazil grind banda a Bodhum ők mailben küldték az új EP jüket. Így keresnek haverokat kiadót, labeleket, blogokat ahol írnának róluk, segítenék az európai promóciójukat. Ők azt a bizonyos „metal” grindcoret nyomját, amit én igazán nem szeretek. Tekernek, virgáznak, hörgő vokál ahogy kell, de én inkább a „punk” grindcore-ra voksolok. Aztán egy cseh srác küldött három saját kiadású kazit. Rauha Turva néven fut a labele, és igényes színes borítós (az E330 mondjuk pont f/f) anyagokkal operál. Az egyik az E330 2003-2008 között megjelent összes dalát tartalmazó tape, amit végül is nevezhetünk komplett diszkográfiának. Ezek a szlovák/magyar crust hc faszik nagyon odabasznak. 27 dal kb. 30 percben, Pedro elképesztő véresszájú üvöltésével. A legjobb! A másik két kazi indonéz bandát „rejt”. A Hellöwar és a Bombardir sem volt ismerős ez előtt, mindketten crustos cuccot nyomnak. A Hellöwar erősen metalos, de még a jóizlés határain belül mozognak (az akusztikus rész azért sok) és görgetik le a maguk kis 13 percét. A Bombardir – The End of the World-je mindenképpen a jobb, ők punkosabbak, de párszor ők is elmennek lakodalmas irányba. Az anyagok beszerezhetők, meghallgathatók, stb:

 

 

scullcrasherdis.blogspot.com

glomda.wordpress.com

myspace.com/gofilthgo

myspace.com/chernobylattack

rauhaturva.blogspot.com

myspace.com/bodhum

 

ui: egy ideig gondolkoztam, hogy megírjam e ezeket az ismertetőket, mert úgy sem olvassa el senki és elegem van a visszajelzésnélküliségből. De totálisan mindegy nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr343017651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arnold12 2011.10.30. 15:33:57

"ui: egy ideig gondolkoztam, hogy megírjam e ezeket az ismertetőket, mert úgy sem olvassa el senki és elegem van a visszajelzésnélküliségből. De totálisan mindegy nem?"

Olvasssuk, csak te irj nyugodtan :)

Distomi 2011.11.01. 17:38:37

ez is valami : ) szóval hamarosan nyomulunk tovább csak a blogspoton...nem itt