02
07/2013
0

Kis esti agytódulás

Félelmetes, hogy mennyire jogos, hogy „amit sokszor mondanak az az igaz”. Bekapcsolom a rádiót, és az megy hogy „vakuljámeg, így szeretlek, úgyszeretlek hajaja de nagyon szeretlek!!!!!” és közben meg azt nyomják le a torkomon, hogy egy idióta vagyok. Mert másra nem tudok gondolni. Csak egy idiótának szokás elmondani egy nap 600x, hogy milyen az idő, meg hogy milyen a termelésiátalányjuttatás. Ez a műsor megy nálunk már azóta, mióta vannak kereskedelmi rádiók. Mintha egyfolytában egy dal menne non-stop kikapcsolás nélkül, minden egybe. Reklámzene, zenereklám, híreklám. Agytódulást kapok. A hangszórókból a cinek kicsit jobban szólnak mint annó, a basszus leveri a sörösüveget a pultról úgy cicereg, de a lények ugyan az, a kis langyos fisifosi. Csak közben eltelt 20 év.

Benyomom a tv-t, a híradós azt mondja, hogy milyen jól teljesít kis hazánk, mert csökkent a munkanélküliség. Ez tényleg jó és a grafikonnak is szép meredek ívben megy lefelé a nyila. Csak hát azt elfelejtik mondani, hogy a szerencsétlen „hivatalosan munkanélküli” melóst 3 hónap után kiveszik a rendszerből. Nincs benne a statisztikában, nem létezik. Minden nap csökkentik a rezsit, de közben az én sárga csekkemen meg folyamatosan nő az összeg. De vajon miért? Miért ilyen szar itt élni? Kit érdekel. Ja tényleg, hiszen elmondták (de kár, hogy csak naponta 25x) hogy csökken a rezsi és Magyarország jobban teljesít. Az kimaradt, hogy 5 millió keresőképes emberből 1 millió külföldön van és hamarosan összedől az egész nyugdíjrendszer vagy mi a szar. Persze ez nem fontos, hisz mikor ez megtörtének ez a 4 évre választott véresszájú rablógyilkos bábszínház már nem lesz sehol. Erről jut eszembe, hogy a nagy „legény a gáton” buli is nagyon jó húzás volt. Komolyan mondom a fejemet vertem a betonfalba, és megettem fél levél Daedalont. Az igazságos Viktor lement a nép közé homokozott egy kicsit. Ami nagyon jó húzás, csak kár hogy ezt ennyire orrba-szájba kellett nézni minden csatornán. Mert, ha csak napi 10x megy le nem kap az ember okádhatnékot. Persze a választásokat ő ezzel meg fogja nyerni, holott ez lenne a dolga, mint első ember. A forgatókönyv már készül, főbb szerepekben Simek Kitti és Dredd Bíró! 

Egyébként nem utálom a Viktort. Nem utálom jobban, mint a sarki boltost, vagy a szomszédomat aki hajnali 3-kor véletlenül fél órát csönget hozzám. Vagy a Gyurcsányt, őt kimondottan nem utálom. Nem is értem miért kellett azon úgy fölháborodni, hogy véletlenül elböfögte magát és kiderült hogy hazudott évekig, meg csalt meg ilyenek. Ezt eddig is tudtuk, nem tudom miért kellett ekkora balhét csinálni belőle? Ja, hogy akik nem tudták, hogy ez folyik a napi politikában azok csinálták. Nem kell hozzá nagy ész, hogy rájöjjön az ember az összefüggésekre. Nem az számít, hogy ilyen-olyan párt. Semmi nem számít. Mindegy. Úgyis csak úgy játszathatsz ahogy ők megengedik. És tudom hogy ez egyértelmű, de annyira magányos vagyok ebben a gondolatfolyamatban. Mert még mindig fölháborodok, hogy beleszarnak a pofámba minden nap. Lassan már semmit nem tudok csinálni, csak küzdök ezzel az elvtelenséggel. Hazugság, propaganda, pénz, pénz és pénz.

Nem tudok nyugodtan megnézni egy focimeccset, mert tudom mindegy mi lesz az eredmény úgyis lezsírozták előre. Valahogy az életet is így működtetik. Csináljátok a dolgotokat, vegyetek sok iPhone-t és majd a többit mi intézzük. Csak keressétek a frissítéseket, vegyetek új telefont. Keressétek a magyar zászlót a dobozokon, akkor az hazai termék lesz egyből. Igaz ami benne van az spanyol, Franciaországban dolgozzák fel és itt rakták dobozokba, a lényeg az 59-es vonalkód. És lám, amikor zöldé kellett válni, akkor minden szart fával, meg kis visszaforgatós zöld emblémákkal láttak el, még a kutyaszart is. Most az kell, hogy nemzeti legyen, mert azt mondták el 1 milliószor. Most még a libazsír is nemzeti lett. Mindenhol ott lobog a piros fehér zöld zászló. Mert tudjuk a hazai az igazi, és még a Danonos kislány is megmondta, hogy nálunk van a legfinomabb tej. De azt nem mondta, hogy 20 milliárd euró rekord bevételük mellett, 2014-ben 1000 embert raknak ki az utcára. Meg, hogy Almeriából hozott epret afrikai illegális bevándorlók szedik pár centimóért. Kis Hanna ezt nem mondta. A Hipp bébi kaja reklám is olyan aranyos, zöld mezőn öreg bácsi szedi a répát és teszi bele az üvegbe. Kár, hogy elfelejtették még mellé odatenni azt a 20db kockacukrot ami egy kis 200g-os bébikajában van. És tényleg annnnnnyira finom! De az ízét nem tudjuk meg soha mert annnnnnyira édes. De tudnám még sorolni napokig az ilyen agyfaszokat, de értelme nincsen. Egy olyan helyen, ahol napi 2 millió ember nézi egy sorozatot, amiből ömlik a sekélyesség a dögunalom és a pornó. Ahol 850.000 gyökér szavaz egy olyan náci párta, ami egy holokauszt emlékművet koszorúz meg. Ahol a bandázást fölváltotta a fészezés, ahol a jövő csak fjúcsör, és (nyáron) zárt térben mindenki télsapkát hord, ott már nincs...nincs...semmi. Fejlődés vagy fejlövés egy kutya.

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr445388615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.