23
05/2014
0

Koncert infók

Van pár érdekes fesztivál idén tavasszal/nyáron is a környéken. Indításnak itt van a most hétvégén zajló (már ma is!) Rohadj Meg Otthon buli a budapesti R33 klubban. A színtér nagy része képviselteti magát érdemes elmenni lesz Garga Pitic is, meg Another Way, Diskobra, Liberal Youth, SFF, Jack, PFA, stb. Ja és új Diskobra anyag is van, itt biztos el lehet majd lopni.

 

 

Aztán van itt még a Play Fast 2014 júliusában, ami elég húzós lesz idén is. Bár a tavalyihoz képest több az ismeretlen banda, de piszok jó lesz ez így is. És végre kevesebb lesz a metálkodás. Fölöslegesnek tartom a zenekarok bemutatását, mindegy hogy grinding fastcoreviolence vagy crustygrindcore. Ez részletkérdés. 2 nap 29 banda értelmetlen törés-zúzása +1 doom zenekar. Nézegessétek a flyert és örvendjetek. Augusztusban Pulán 22. Monteparadiso hcpunk fesztivál fellépők között a Chaos UK és a Poison Idea! Szeptemberben Prágában pedig Enemy of the Sun buli. Skitsystem, Varukers, See You In Hell, Antisect és hasonló okosságokkal. 

 

play plaki.jpg

 

 

A DisK47 nem fog fellépni sehol (mivel egyszemélyes  project) de nagyon fasza új cseh d-beat crustpunk "banda". 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyampokla.blog.hu/api/trackback/id/tr866179180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.